NÄTVERK

Home / NÄTVERK

SAMARBETSPARTNERS
Alpha Vitae AB utbildar och utvecklar moderna arbetsplatser. Med kompetenser för såväl organisation som individ stöttar Alpha Vitae arbetet med arbetsmiljö samt företags- och organisationsutveckling.
Bidrar i TomorrowNow med utbildare, föreläsare samt kompetens kring arbetsplatsens krav.

”Att tillsammans bygga hållbara och hälsosamma organisationer känns väldigt attraktivt. Vi driver ett företag där vi aktivt arbetar med begrepp som skapar långtidsfriska medarbetare. Vi vill kunna erbjuda ett helhetstänk kring hälsosamma organisationer och ett av våra ben är att arbeta med organisatorisk och social aretsmiljö. Här fyller TomorrowNow en stor roll, då vi tillsammans blir en naturlig partner för bolag som vill ligga i framkant kring medarbetarskap och goda värderingar.”
Jeanette Brugge Welin psykolog och VD på Alpha Vitae AB

Ecomatic är ett specialistföretag för e-commerce med både färdiga och designade e-handelslösningar med logistik, plattform och affärsutveckling för e-handlare.
Geborek Solutions är ett IT-bolag med inriktning på e-commerce och avancerad webbutveckling.
Bidrar i TomorrowNow med toppkonsulter som utbildare, föreläsare och kompetens kring näringslivets behov.

Kvadrat. Med 30 års verksamhet och 380 premiumkonsulter på 9 orter är Kvadrat ett starkt livstilsbolag för toppkonsulter inom IT/Teknik och Management. Kvadrat kombinerar friheten av att verka i ett eget företag med gemenskapen och styrkan av ett väletablerat konsultbolag. Denna unika lösning av frihet i samverkan, ger Kvadrat som oberoende leverantör möjlighet att leverera rätt kompetens i rätt ögonblick till kunder med behov av kompetens- eller resursförstärkning på lång eller kort sikt.
Bidrar i TomorrowNow med toppkonsulter som utbildare, föreläsare och kompetens kring näringslivets behov.

Nerds of Sweden erbjuder sina kunder spetskompetens för att utveckla och underhålla nytänkande digitala lösningar. Nerds of Sweden nätverkar även strukturerat genom att samla experter från olika områden och utbyta tips, leads, kunskap och expertfakta som stöd för varandra och för att utvecklas tillsammans.
Bidrar i Tomorrow med utbildare, föreläsare och branschspetskompetens.

Partners in Code är ett expertnätverk av engagerade it-konsulter och programmerare. Nätverkets syfte är att kunna ta större uppdrag tillsammans, hjälpa varandra och förmedla tips och referenser inom branschen.

Ramberg Advokater erbjuder kvalificerad affärsjuridisk rådgivning till organisationer för att bidra till kundens affär.
Bidrar i Tomorrow med utbildare, föreläsare och juridiska verksamhetskrav.

”För mig som advokat är det viktigt med hållbara och ömsesidiga affärsrelationer. Det jag uppskattar med TomorrowNow är både personerna och upplägget som bygger på tydliga idéer kring samverkan och att gemensamt utveckla varandras verksamheter, organisationerna vi arbetar med och samhället i stort. Som individ tycker jag att det är viktigt att verka för det gemensamt goda. Samarbetet innebär att vi tillsammans skapar ett upplägg som gör att vi bygger nätverk för framtiden.”
Jennie Kastberg advokat på Ramberg Advokater


Vill du vara med att utveckla Yh-utbildningar, kontakta oss genom vår enkät.